Laden...
Naar Facebook
Naar Twitter

Solex rijden en dineren

Nieuwe samenwerking tussen Solex verhuur en Chillers emmeloord

 Vanaf 8 personen 

Vanaf heden is het mogelijk om een solex te huren en daarna lekker te dineren in Chillers.
Solex verhuur en Chillers hebben de handen in een geslagen en daar kwam een mooie samenwerking uit. Lekker uitwaaien? Kom naar Flevoland , Emmeloord voor een onvergetelijk avontuur op het 50 jaar oude vervoermiddel, de Solex. Snuif de laatste zilte geuren van de voormalige Zuijderzee vermengd met een vleugje  1 op 40  tweetakt benzine. Bekijk de oude vissersplaatsen als Urk, Lemmer maar ook het voormalige eiland en cultureel erfgoed Schokland. We hebben een geweldig mooi route voor u uitgezet maar u kunt ook zelf uw route uitzetten. Bijvoorbeeld naar Blokzijl, Vollenhove of Kuinre. Zonder bij te tanken heeft een solex een bereik van ongeveer 60 Km. Solex rijden is zeer geschikt voor bedrijfsuitjes, familiefeesten of lekker met vriendinnen en vrienden op pad. Voor een uurtje nostalgisch solex rijden en daarna heerlijk dineren Heeft u een binnenkort een feestje te boeken kijk naar de mogelijkheden hieronder, tevens is het ook mogelijk om zundapps te huren om leuk een combinatie te maken voor de mannen en de vrouwen.

Tapas en Solex rijden 
We beginnen met een kopje koffie en een kleine briefing over de route en het solex rijden, daarna start de 2 uur durende route langs alle mooie plekjes van de Noordoostpolder. In overleg met u kunnen we ook zelf een route samenstellen.
Vervolgens krijgt u een heerlijk 4 gangen tapas menu 
Dit arrangement kunnen wij u aanbieden voor €49,95 pp.
Wilt u liever onbeperkt drinken (2,5 uur) en tapas eten dan kunnen wij u dit aanbieden voor €64,95.

Chillers Tapas - Solex menu
 
TAPAS KOUD
Aardappel salade,
Wrap van gerookte zalm,
Salade van parmaham en meloen,
 
TAPAS TUSSENGERECHT
Uienringen,
Albondigas gehaktballetjes in een tomatensaus
Croquetas, spaanse kroketjes met verschillende smaken
 
TAPAS WARM
Biefstukpuntjes thai style
Kipspiesjes
Potatoe dippers met ui, tomaat en knoflooksaus
Patatas Bravas

TAPAS NA
Bolletje ijs met vruchten en slagroom

 

Flammkuchen en Solex rijden 

We beginnen met een kopje koffie en een kleine briefing over de route en het solex rijden, daarna start de twee uur durende route langs alle mooie plekjes van de Noordoostpolder. In overleg kunnen we ook met u zelf een route maken.
U gaat met u groep verschillende Flammkuchen proeven waaronder met Parmaham, Geitenkaas, Shoarma en spek en ui. We sluiten af met een zoete variant met Bananen en chocolade en Appel en kaneel.
Dit is te reserveren voor €42,50 pp.
Liever onbeperkt drinken (2,5 uur) dan kunnen wij u dit aanbieden voor €57,50 pp

FlammkuchenSpekenui

 

Barbecueën en Solex rijden 
We beginnen met een kopje koffie en een kleine briefing over de route en het solex rijden, daarna begint u de twee uur durende route langs alle mooie plekjes van de Noordoostpolder.  In overleg kunnen we ook met u een route maken.Vervolgens starten we het culinaire gedeelte op de eerste verdieping in Chillers met een kopje tomatensoep met stokbrood en daarna kunt u zelf u vleessoorten grillen, biefstuk, varkenshaas, spareribs, hamburgers, kipfilet enz. We serveren hier nog een aardappelsalade en rundvlees salade en verse ananas bij.
De kosten zijn €47,50 pp.  Kiest u liever voor onbeperkt drinken (2,5 uur) dan kunnen wij u dit aanbieden voor €62,50 pp.

 

Drie gangen menu en Solex rijden 
We beginnen met een kopje koffie en een kleine briefing over de route en het solex rijden, daarna begint u route langs alle mooie plekjes van de Noordoostpolder. Daarna krijgt u een heerlijk 3 gangen keuze menu met een keuze uit vis en vlees geserveerd in Chillers. Dit arrangement kunnen wij u aanbieden voor €47,50 pp. Wilt u liever onbeperkt drinken (2,5 uur) en tapas eten dan kunnen wij u dit aanbieden voor €62,50.

 

×