Laden...
Naar Facebook
Naar Twitter

Ladies night

Ladies night Zwaar Verliefd woensdag 10 oktober

Chillers organiseert in samenwerking met Moviescoop een gezellige Ladies Night. Altijd gezellig met leuke stands in de bioscoopfoyer.
Een arrangement met een heerlijk diner bij Chillers, dan kost een complete avond met diner en film slechts € 25,-!

Zwaar Verliefd!

De jonge, succesvolle dierenarts Isa is een tikkeltje onzeker over haar lijf én de liefde. Ruben is dé perfecte man. Knap, werkt met zijn handen en houdt zielsveel van zijn labrador Bo. Als Isa op een dag Bo redt van een chocoladevergiftiging, valt ze als een blok voor zijn baasje. En hij voor haar, maar dat durft Isa niet te geloven. Na een peptalk van haar zus en vriendinnen besluit ze de Bossche bollen te laten staan en sleept ze zichzelf naar de sportschool. Haar zelfvertrouwen groeit en eindelijk besluit ze voor haar droomman te gaan. Maar is Ruben nog steeds geïnteresseerd? Een luchtige romantische komedie waarin de eeuwige strijd tegen de kilo’s en de liefde op een grappige, herkenbare manier bij elkaar komen. Naar het boek van Chantal van Gastel.

 

Een heerlijk diner en een avondje film voor maar €25,00 en verschillende stands bij de bioscoop. U kunt reserveren voor 17:00 voor de film van 19:00 uur
of 19:00 diner en film van 21:30 uur.

 

 

 

 

 

 

Reserveren

Uw reservering is pas definitief wanneer u een bevestiging van ons heeft ontvangen.

 

×