Voorgerechten
Tomatensoep
Romige tomatensoep met spekjes, lente ui en geserveerd met boerenbrood.
Carpaccio
Dun gesneden ossenhaas met rucola, Oude beemster kaas en een truffel mayonaise
Gamba's aioli
Roergebakken gamba’s (8), verschillende groenten, kruiden en aioli
Biefstuk tataki
Kort geschroeid en dun gesneden plakjes biefstuk – lente ui – krokant gebakken uitjes – sesam – Ponzu saus
Risotto spinazie
Italiaans rijstgerecht, heerlijke romige rijst met een vulling van lente ui, doperwtjes en spinazie met een dakje van parmezaanse kaas.
Geitenkaas / rode biet
Gebakken geitenkaas met een salade van rode biet, moerbeibessen, walnoten en een streepje honing
Dim sum
Drie verschillende soorten dim sum (6) met een vulling van vlees, groenten en vis. Met een streepje wasabi mayonaise & sojasaus.
Tom kha kai soep
Thaise soep met kokosroom, chili, citroengras, taugé en stukje kipfilet
Salade zalm
Gerookte zalm licht geschroeid met calamaris en aioli
Hoofdgerechten
Vietnam shaking beef
Biefstuk roergebakken met rode ui, paprika en peultjes in een hoisinsaus
Varkenhaas
Varkenshaas gevuld met brie en een veenbessen chutney.
Spare ribs
Best ribs in town, onze bekende spareribs die van het bot vallen, in een heerlijke marinade.
500 gram €20,90 | 750 gram €26,90
Black angus steak
Biefstuk “rumpsteak” is prachtig vlees van de Black Angus os. Het rundvlees van deze Uruguayaanse boerderij heeft, dankzij de natuurlijke voeding, een echte vleessmaak.
Zalm risotto
Zalm van Urk gerookte zalm op een romige risotto van spinazie en parmezaanse kaas.
Entrecote
Entrecote met pepersaus met een vleugje coqnac roergebakken piepers & groenten
Coq au bierre
Kippendij gestoofd in Leffe Blond, wortel en Amsterdamse uitjes met een romige biersaus.
Chillers burger
Black Angus hamburger met cheddar, krokante bacon, gebakken ei en smokey BBQ saus