Voorgerechten
Ravioli
Ravioli gevuld met champignons en truffel met een truffel mayonaise, oude kaas en een crunch van balsamico-truffel.
Vitello Tonnato
Een heerlijk Italiaanse voorgerecht gemaakt van dunne plakken gesneden kalfsvlees (fricandeau), verse tonijnblokjes met een romige tonijnmayonaise.
Dim Sum
Verschillende soorten gestoomde hapjes (6). Met een streepje wasabi mayonaise, taugé & sojasaus.
Thom kha kai
Thaise gebonden soep met geroosterde kip, citroengras, gember, kokos en een beetje pit van rode peper. Geserveerd met taugé en koriander.
Kerriesoep
Romige gebonden kerriesoep met geroosterde kipreepjes, taugé en lente ui.
Carpaccio
Dun gesneden ossenhaas met rucola, Oude beemster kaas, pittenmix en een truffel mayonaise
Gamba's
Roergebakken gamba’s, verschillende groenten, milde gele curry & aioli.
Geitenkaas / rode biet
Gebakken geitenkaas met een salade van rode biet, moerbeibessen, walnoten en een streepje honing
Mini Kaasfondue
Camembert uit de oven (230 gram) met honing & rozemarijn. Geserveerd met brood om in te dippen
Wakadori
Knapperige kippendij in krokant tempura beslag met hoisin saus, taugé & sesamzaadjes.
Hoofdgerechten
Bockbier Stoof
Een heerlijk kruidige stoofschotel van biologisch varkensvlees lang gestoofd in Hertog Jan Bockbier, ui, rozijnen, Amsterdamse uitjes, walnoten en een gebonden
saus van koek. Geserveerd met een pompoen aardappelpuree.
Spaanse Stoof
Een stoofschotel gemaakt van rundvlees lang gegaard met gebakken chorizo, ui en kikkererwten.
Geserveerd met rijst
Coq au Vin
Kippendijfilet gestoofd in rode wijn met Parijse worteltjes, zilveruitjes, champignons en gebakken ui.
Geserveerd met rijst.
Flat Iron Steak
Flat Iron Steak (250 gram) is een sukade uit één stuk gesneden. Het vlees heeft een grove textuur, maar is toch mooi mals omdat de zeen er tussenuit gesneden wordt. Doordat de Black Angus runderen uit Uruguay 120 dagen graangevoerd zijn is het vlees mooi gemarmerd.
Geserveerd met pepersaus
Italiaanse Kip
Kipfilet opengesneden, gemarineerd met Italiaanse kruiden, een pizzatopping, plakje salami, en parmezaanse kaas.
Op een spaghetti pesto
Butter Chicken
Indiaas kip gerecht, kippendij gemarineerd met Indiase kruiden in een lichte tomaten roomsaus geserveerd met naanbrood.
Varkenhaas
Varkenshaas gevuld met warme veenbessen saus en brie uit de oven en gebakken spinazie.
Spare ribs
Onze bekende spareribs die van het bot vallen, in een heerlijke marinade.
Black angus steak
Biefstuk “rumpsteak” is prachtig vlees van de Black Angus os. Het rundvlees van deze Uruguayaanse boerderij heeft, dankzij de natuurlijke voeding, een echte vleessmaak.
Met een saus van bacon en een crumble van bacon.
Zalm risotto
Zalm van Urk gerookte zalm op een romige risotto van spinazie en parmezaanse kaas.
Bavette truffel roomsaus
Bavette (steak van Schotse hooglander) met een champignon risotto & champignon-truffel saus