Voorgerechten
Asperge soep
Romige asperge soep met stukjes asperges en lente ui.
Carpaccio
Dun gesneden ossenhaas met rucola, Oude beemster kaas en een truffel mayonaise
Gamba's aioli
Roergebakken gamba’s (8), verschillende groenten, kruiden en aioli
Burrata
Burrata is een uiterst jonge Italiaanse kaas (type mozzarella) met hart van room, cherrytomaatjes, basilicum en een dadel balsamico dressing
Geitenkaas / rode biet
Gebakken geitenkaas met een salade van rode biet, moerbeibessen, walnoten en een streepje honing
Dim sum
Drie verschillende soorten dim sum (6) met een vulling van vlees, groenten en vis. Met een streepje wasabi mayonaise & sojasaus.
Thai Tom Kha Kai
Tom kha kai is een klassieke Thaise kippensoep met kokosmelk, taugé, stukjes kipfilet.
Met typische Oosterse smaken als laos, citroengras en rode peper
Zalm mexicano
Salade met gerookte zalm, tortilla chips, bonen salade en afgetopt met guacamole
Hoofdgerechten
Kip Abricot
Kippendij abrico mosterd heeft een zachte vulling van gedroogde abrikoos en mosterd. Het is omwikkeld met een plakje spek. Geserveerd met een warme aardappel salade.
Vietnam shaking beef
Biefstuk roergebakken met rode ui, paprika en peultjes in een hoisinsaus
Varkenhaas
Varkenshaas gevuld met brie en een veenbessen chutney.
Spare ribs
Best ribs in town, onze bekende spareribs die van het bot vallen, in een heerlijke marinade.
Black angus steak
Biefstuk “rumpsteak” is prachtig vlees van de Black Angus os. Het rundvlees van deze Uruguayaanse boerderij heeft, dankzij de natuurlijke voeding, een echte vleessmaak.
Zalm risotto
Zalm van Urk gerookte zalm op een romige risotto van spinazie en parmezaanse kaas.
Bavette truffel roomsaus
Bavette (steak van Schotse hooglander) met een champignon risotto & champignon-truffel saus
Spaanse Stoofschotel
Rundvlees lang gestoofd met kikkererwten, tomaten,ui, en chorizo