Voorgerechten

Burrata

 Burrata is een uiterst jonge Italiaanse kaas (type mozzarella) met hart van room, cherrytomaatjes, basilicum en een balsamico dressing.

12,90

Ravioli asperges

 Ravioli met een vulling van groene asperges en zongedroogde tomaat met oude kaas, lente ui en hollandaise saus.

11,90

Dim Sum

Verschillende soorten gestoomde hapjes (6).  Met een streepje wasabi mayonaise, taugé & sojasaus.

9,90

Thom kha kai

Thaise gebonden soep met geroosterde kip, citroengras, gember, kokos en een beetje pit van rode peper. Geserveerd met taugé en koriander.

8,90

Asperge soep

 Gebonden asperges soep met lente ui en stukjes asperges

7,90

Carpaccio

Dun gesneden ossenhaas met rucola, Oude beemster kaas, pittenmix en een truffel mayonaise

14,90

Gamba's

Roergebakken gamba’s, verschillende groenten, milde gele curry & aioli.

14,90

Geitenkaas / rode biet

Gebakken geitenkaas met een salade van rode biet, moerbeibessen, walnoten en een streepje honing

13,90

Mini Kaasfondue

 Camembert uit de oven (230 gram) met honing & rozemarijn. Geserveerd met brood om in te dippen

14,90

Wakadori

 Knapperige kippendij in krokant tempura beslag met hoisin saus, taugé & sesamzaadjes.

11,90

Hoofdgerechten

Gevulde kip

Kipfilet gevuld met mango, tomatenblokjes en verse koriander geserveerd op risotto. 

24,90

Quiche mediterranee

Rijk gevulde quiche, van verse room, spinazie, geitenkaas, zongedroogde tomaten geserveerd op saffraan risotto.

22,90

Surf & Turf

Kogelbief stuk(180gram) met een garnalenspies (100gr)

Met een romige cocktail saus.

29,90

T Bone

Klassieke T-bone Steak, (500 gram) T Bone wordt gesneden uit de dunne lende en de ossenhaas van de 

Black Angus rund. Geserveerd met kruidenboter.

37,50

Voorjaars Stoof

Een heerlijk kruidige stoofschotel van rundvlees lang gestoofd in met ui, jonge wortelen, tuinbonen, doperwten, groene asperge en kikkererwten Geserveerd met rijst

27,90

Chillers Stoof

Deze Stoof is gemaakt van biologisch varkensvlees. Slow and low gegaard met ui, rozijnen, sperziebonen, Amsterdamse uitjes en pecan nootjes. Geserveerd met aardappelpuree.

25,90

Butter Chicken

Indiaas kip gerecht, kippendij gemarineerd met Indiase kruiden in een lichte tomaten roomsaus geserveerd met naanbrood.

22,90

Varkenhaas

Varkenshaas gevuld met warme veenbessen saus en brie uit de oven en gebakken spinazie.

23,90

Spare ribs

Onze bekende spareribs die van het bot vallen, in een heerlijke marinade.

26,90

Black angus steak

Biefstuk “rumpsteak” is prachtig vlees van de Black Angus os. Het rundvlees van deze Uruguayaanse boerderij heeft, dankzij de natuurlijke voeding, een echte vleessmaak.

Met een saus van bacon en een crumble van bacon.

28,90

Zalm risotto

Zalm van Urk gerookte zalm op een romige risotto van spinazie en parmezaanse kaas.

25,90

Bavette truffel roomsaus

Bavette (steak van Schotse hooglander) met een champignon risotto & champignon-truffel saus 

28,90