Voorgerechten

Tom Kha Kai soep

Thaise gebonden soep met geroosterde kip, citroengras, gember, kokos en een beetje pit van rode peper. Geserveerd met taugé.

8,90

Quattro Formaggi

  Ravioli gevuld met Ricotta, Gorgonzola, Parmezaanse en geitenkaas met pesto en een kaassaus.

14,90

Streetfood Rendang

 Rendang van varkensvlees langzaam gestoofd in een kruidige saus met een bao broodje om zelf te vullen en een frisse komkommersalade. 

12,90

Dim Sum

Verschillende soorten gestoomde hapjes (6).  Met een streepje wasabi mayonaise, taugé & sojasaus.

9,90

Groningse mosterdsoep

 Romige gebonden mosterdsoep met spekjes en lente u

7,90

Carpaccio

Dun gesneden ossenhaas met rucola, Oude beemster kaas, pittenmix en een truffel mayonaise

14,90

Gamba's

Roergebakken gamba’s, verschillende groenten, milde gele curry & aioli.

14,90

Geitenkaas / rode biet

Gebakken geitenkaas met een salade van rode biet, moerbeibessen, walnoten en een streepje honing

13,90

Vlam in de pan

  Kort geschroeid en dun gesneden plakjes biefstuk zelf geflambeerd aan tafel met strohrum. 

14,90

Wakadori

 Knapperige kippendij in krokant tempura beslag met hoisin saus, taugé & sesamzaadjes.

11,90

Hoofdgerechten

Bockbier Stoof

Een heerlijk kruidige stoofschotel van biologisch varkensvlees lang gestoofd in Hertog Jan Bockbier, ui, rozijnen, Amsterdamse uitjes, walnoten en een gebonden
saus van koek. Geserveerd met een pompoen aardappelpuree.

27,90

Spaanse Stoof

Een stoofschotel gemaakt van rundvlees lang gegaard met gebakken chorizo, ui en kikkererwten.
Geserveerd met rijst

27,90

Coq au Vin

Kippendijfilet gestoofd in rode wijn met Parijse worteltjes, zilveruitjes, champignons en gebakken ui.
Geserveerd met rijst.

27,90

Flat Iron Steak

Flat Iron Steak (250 gram) is een sukade uit één stuk gesneden. Het vlees heeft een grove textuur, maar is toch mooi mals omdat de zeen er tussenuit gesneden wordt. Doordat de Black Angus runderen uit Uruguay 120 dagen graangevoerd zijn is het vlees mooi gemarmerd.
Geserveerd met pepersaus

34,50

Italiaanse Kip

Kipfilet opengesneden, gemarineerd met Italiaanse kruiden, een pizzatopping, plakje salami, en parmezaanse kaas.
Op een spaghetti pesto

23,90

Butter Chicken

Indiaas kip gerecht, kippendij gemarineerd met Indiase kruiden in een lichte tomaten roomsaus geserveerd met naanbrood.

23,90

Varkenhaas

Varkenshaas gevuld met warme veenbessen saus en brie uit de oven en gebakken spinazie.

23,90

Spare ribs

Onze bekende spareribs die van het bot vallen, in een heerlijke marinade.

26,90

Black angus steak

Biefstuk “rumpsteak” is prachtig vlees van de Black Angus os. Het rundvlees van deze Uruguayaanse boerderij heeft, dankzij de natuurlijke voeding, een echte vleessmaak.

Met een saus van bacon en een crumble van bacon.

28,90

Zalm risotto

Zalm van Urk gerookte zalm op een romige risotto van spinazie en parmezaanse kaas.

26,90

Bavette truffel roomsaus

Bavette (steak van Schotse hooglander) met een champignon risotto & champignon-truffel saus 

28,90