Voorgerechten
Risotto champignons
Champignon truffel risotto met aan tafel geschaafde Parmezaanse kaas
Yakitori
Kipspiesjes met een zoete sesam saus, taugé, lente ui en gerookte sesamzaadjes.
Tomaat - Paprika soep
Tomaten-paprikasoep met stukjes tomaat, geroosterde paprika’s, spekjes en lente ui, geserveerd met brood.
Carpaccio
Dun gesneden ossenhaas met rucola, Oude beemster kaas, pittenmix en een truffel mayonaise
Sissling Gamba's
Roergebakken gamba’s, verschillende groenten in een milde gele curry.
Ravioli rund en truffel
Vierkant gevormde Italiaanse pasta envelopjes voorzien van een rijke, smaakvolle vulling van rundvlees en truffel met Parmezaanse kaas, pesto en truffel mayonaise.
Geitenkaas / rode biet
Gebakken geitenkaas met een salade van rode biet, moerbeibessen, walnoten en een streepje honing
Empanadilla a Nachos
Kleine pasteitjes gevuld met Mexicaans gestoofde kip, mais en bonen met nachos uit de oven.
Thai Tom Kha Kai
Tom kha kai is een klassieke Thaise kippensoep met kokosmelk, taugé.
Met typische Oosterse smaken als laos, citroengras en rode peper
Wakadori
Knapperige kippendij in krokant tempura beslag met hoisin saus, taugé & sesamzaadjes.
Hoofdgerechten
Kip Tikka Masala
Tika masala is een romige en kruidige Indische curry met zachte kippendijfilet. Geserveerd met naanbrood
Mixed Meat
Drie verschillende soorten vlees, spareribs, biefstukspiesje en Limburgs braadworst met knoflooksaus.
No beef truffel burger
Een (h)eerlijke plantaardige burger, broodje hamburger met truffel mayonaise, knapperige uitjes en sla.
Oosterse Stoof
Oosterse livar varken (biologisch Limburgs varken) gemarineerd in een ketjap saus met ui. Geserveerd met rijst
Terschellinger Kip
Terschellinger kipfilet is een gekruide kipfilet, gevuld met cranberries en roomkaas. Omwikkeld met een plakje gerookt spek en een cranberry konfijt.
Mexicaanse burger
Hamburger van Black Angus met een topping van tomaat, mais, ui, zwarte bonen en paprika met nacho’s, salsa en guacamole op een brioche broodje
Italiaanse Varkenhaas
Varkenshaas gevuld met chunky tomatensalsa een bijzondere salsa dankzij de grove stukjes tomaat, ui en peper uit de oven met een dakje van mozzarella en gebakken spinazie.
Spare ribs
Onze bekende spareribs die van het bot vallen, in een heerlijke marinade.
Black angus steak
Biefstuk “rumpsteak” is prachtig vlees van de Black Angus os. Het rundvlees van deze Uruguayaanse boerderij heeft, dankzij de natuurlijke voeding, een echte vleessmaak.
Zalm risotto
Zalm van Urk gerookte zalm op een romige risotto van spinazie en parmezaanse kaas.
Bavette truffel roomsaus
Bavette (steak van Schotse hooglander) met een champignon risotto & champignon-truffel saus
Irish stew
De klassieker van de Ierse keuken, stoofschotel met lamsvlees, wortelen en ui gestoofd in Guinness. Geserveerd met aardappel puree.