Voorgerechten
Pansotti Ricotta e Spinaci
Italiaanse pasta gevuld met buffel ricotta (romige kaas) en spinazie met truffelmayo en pompoenpitjes.
Tomaat - Paprika soep
Tomaten-paprikasoep met stukjes tomaat, geroosterde paprika’s, spekjes en lente ui, geserveerd met brood.
Carpaccio
Dun gesneden ossenhaas met rucola, Oude beemster kaas, pittenmix en een truffel mayonaise
Gamba's
Roergebakken gamba’s, verschillende groenten, milde gele curry & aioli.
Burrata
Burrata is een jonge Italiaanse kaas (type mozzarella) met een hart van room, cherry tomaatjes, basilicum en een balsamico dressing.
Geitenkaas / rode biet
Gebakken geitenkaas met een salade van rode biet, moerbeibessen, walnoten en een streepje honing
Mini Kaasfondue
Camembert uit de oven (230 gram) met honing & rozemarijn. Geserveerd met brood om in te dippen
Wakadori
Knapperige kippendij in krokant tempura beslag met hoisin saus, taugé & sesamzaadjes.
Hoofdgerechten
Maaltijdsalade carpaccio
Maaltijdsalade met verschillende slasoorten dun gesneden carpaccio, oude beemster kaas, ui, pittenmix, pesto en truffel mayonaise.
Kip Tikka Masala
Tika masala is een romige en kruidige Indische curry met zachte kippendijfilet. Geserveerd met rijst
Rendang pie
Hartig taartje met een vulling van rendang (klassiek Indonesisch gestoofd rundvlees) met een tartelette gevuld met rendang. Geserveerd met rijst
Terschellinger Kip
Terschellinger kipfilet is een gekruide kipfilet, gevuld met cranberries en roomkaas. Omwikkeld met een plakje gerookt spek en een cranberry konfijt.
Varkenhaas
Varkenshaas gevuld met warme veenbessen saus en brie uit de oven en gebakken spinazie.
Spare ribs
Onze bekende spareribs die van het bot vallen, in een heerlijke marinade.
Black angus steak
Biefstuk “rumpsteak” is prachtig vlees van de Black Angus os. Het rundvlees van deze Uruguayaanse boerderij heeft, dankzij de natuurlijke voeding, een echte vleessmaak.
Zalm risotto
Zalm van Urk gerookte zalm op een romige risotto van spinazie en parmezaanse kaas.
Bavette truffel roomsaus
Bavette (steak van Schotse hooglander) met een champignon risotto & champignon-truffel saus