Voorgerechten
Yakitori
Kipspiesjes met een zoete sesam saus, taugé, lente ui en gerookte sesamzaadjes.
Tomaat - Paprika soep
Tomaten-paprikasoep met stukjes tomaat, geroosterde paprika’s, spekjes en lente ui, geserveerd met brood.
Carpaccio
Dun gesneden ossenhaas met rucola, Oude beemster kaas, pittenmix en een truffel mayonaise
Gamba's
Roergebakken gamba’s, verschillende groenten, milde gele curry & aioli.
Ravioli rund en truffel
Vierkant gevormde Italiaanse pasta envelopjes voorzien van een rijke, smaakvolle vulling van rundvlees en truffel met Parmezaanse kaas, pesto en truffel mayonaise.
Geitenkaas / rode biet
Gebakken geitenkaas met een salade van rode biet, moerbeibessen, walnoten en een streepje honing
Aspergesoep
Romige gebonden aspergesoep met stukjes asperge, beenham en lente ui
Wakadori
Knapperige kippendij in krokant tempura beslag met hoisin saus, taugé & sesamzaadjes.
Hoofdgerechten
Maaltijdsalade carpaccio
Maaltijdsalade met verschillende slasoorten dun gesneden carpaccio, oude beemster kaas, ui, pittenmix, pesto en truffel mayonaise.
Kip Tikka Masala
Tika masala is een romige en kruidige Indische curry met zachte kippendijfilet. Geserveerd met naanbrood
Voorjaarsstoof Stoof
Livar varken (biologisch Limburgs varken) lang gestoofd.
in een witte wijn saus met worteltjes, tuinbonen en doperwten.
Geserveerd met aardappel puree
Terschellinger Kip
Terschellinger kipfilet is een gekruide kipfilet, gevuld met cranberries en roomkaas. Omwikkeld met een plakje gerookt spek en een cranberry konfijt.
Varkenhaas
Varkenshaas gevuld met een tapenade van oude kaas,
tomaat, ui en peper uit de oven met een dakje van cheddar en gebakken spinazie.
Spare ribs
Onze bekende spareribs die van het bot vallen, in een heerlijke marinade.
Black angus steak
Biefstuk “rumpsteak” is prachtig vlees van de Black Angus os. Het rundvlees van deze Uruguayaanse boerderij heeft, dankzij de natuurlijke voeding, een echte vleessmaak.
Zalm risotto
Zalm van Urk gerookte zalm op een romige risotto van spinazie en parmezaanse kaas.
Bavette truffel roomsaus
Bavette (steak van Schotse hooglander) met een champignon risotto & champignon-truffel saus