Voorgerechten
Thom Kai Soep
Thaise gebonden soep met, citroengras, gember, kokos en een beetje pit van rode peper. Geserveerd met taugé en koriander.
Ravioli pea en sjalot
De ravioli’s zijn vierkante pasta pakketjes gevuld met een heerlijke vulling van groene erwten en sjalotten. Met geroosterde kikkererwten, truffel mayonaise, pesto en kaas
Maisribs
Heerlijke ribs maar dan van sappige mais, je eet deze maisribs van het “bot” we hebben de mais een crunchy wasabi – sesam korstje gegeven.
Ebi Fry
Ebi-Fry is een plantaardig gepaneerde diepvries “garnaal”. Het is niet van de echte te onderscheiden. Met een vegan cocktail saus.
Thai green bites
Salade met krokante groene curry balletjes met een vulling van groente en kruiden met een wasabi mayonaise
Gyoza groenten
Gyoza is een Japanse snack. Het is een hartige dumpling, gevuld met gesneden groenten, en verrijkt met Japanse smaakmakers. Met een pipetje sojasaus en wasabi crumble.
Carpaccio van Knolselderij
Carpaccio van gegaarde knolselderij gemarineerd in Marrokaanse kruiden. Met rode bietensalade, walnoten moerbeibessen, vegan truffelmayonaise, pittenmix, tomaatjes en vegan kaas.
Hoofdgerechten
Korma
Indiase korma met pulled oats, sperziebonen en paprika geserveerd met rijst.
Vega Steak
Deze steak is gemaakt van seitan, Seitan is een vleesvervanger op basis van tarwe-eiwit. Seitan komt uit Japan waar het al honderden jaren op traditionele wijze wordt bereid. Steak met een Sticky Korean barbecue saus op noodles met een gele curry
Pulled Mushroom
Langzaam op appelhout gerookte oesterzwammen. Na het roken ‘pullen’ we de paddestoelen om een heerlijke smokey pulled mushroom te krijgen we serveren hem met barbecue saus in een Naan brood.
Rendang
Dé Vegan versie van Rendang. Geroosterde gele biet op Indische wijze met o.a. kokosroom, sambal, kemirinoot, gember, sereh,kurkuma en limoenblad, peultjes.
Geserveerd met rijst.
Thaise curry
Gele curry met een vulling van verschillende groenten geserveerd met witte rijst
Bao Sate
Een heerlijk streetfood gerecht geroosterde knolselderij in vegan Javaanse satésaus in een bao stoombroodje met cassave kroepoek
Linzen pie
Een hartig taartje met een vulling van kruidige curry en linzen op aardappel-bonen salade.
Spaans groentenpannetje
Spaans groentepotje met verschillende groenten met plantaardige kebab gemaakt van seitan. Met pink garlic saus
Nagerechten
Vegan Dame Blanche
Vegan vanille ijs, warme chocolade saus en soja slagroom.
Vegan joghurt bosvruchten ijs
Fris vegan ‘jogurt’ bosvruchten ijs. Op basis van soja jogurt.
Met aardbei, zwarte bessen en amandel crumble en soja slagroom.
Pastel d Nata
Heerlijke Portugese gebakjes, romige vanille vulling in een knapperig laagje deeg met vanille ijs en slagroom
Churros
Churros zijn zoete gekromde donuts, een traditioneel deeggerecht uit Spanje. De zoete tapas zijn gemaakt van gefrituurd tarwedeeg, en zijn bros van buiten en zacht van binnen met een warme chocolade saus en soja slagroom.
Chocolade ijs
Chocolade ijs op basis van cashewnoten, met stukjes hazelnoot, stukken vegan brownie en soja slagroom.