Over ons

Ook wij moeten helaas onze deuren sluiten, maar we blijven actief in bezorgen en afhalen. Kijk op onze bestel site voor al onze gerechten die online te bestellen zijn. Chillers Bestelsite

 

Chillers is dè plek in Emmeloord om eens lekker te ontspannen. Voor een hapje, drankje of een uitgebreid diner? Chillers! Een ontmoetingsplek voor vrienden, collega’s of zakelijke relaties? Chillers!

Het is altijd heerlijk vertoeven op ons gezellig terras (50 zitplaatsen) of in de sfeervolle serre Op de 1e verdieping beschikken wij tevens over een gezellige ruimte voor bijvoorbeeld private dining, ook de ideale locatie voor een intiem feestje, receptie of vergadering tot 36 personen. Informeer naar de mogelijkheden, we komen er samen uit.

Surf eens rond op onze website en ontdek de verscheidenheid van Chillers: van een goed glas speciaal bier tot een exotische cocktail en van bittergarnituur tot uitgebreid 3-gangen diner.

Contact opnemen
JKM-4246
JKM-4298

Al meer dan 15 jaar

– Voor het diner kunt u reserveren via deze site, u kunt bellen op nr 0527-621722 of u kunt bij ons aan de deur reserveren dan kunnen wij kijken of wij nog een plekje hebben.

– Twee personen mogen bij elkaar aan een tafel zitten en hoeven niet de richtlijn van 1,5 meter te handhaven.

– Een gezin met meer dan drie personen mogen aan 1 tafel dineren in ons restaurant.

– Tevens is het nog steeds mogelijk om online te bestellen om te laten bezorgen. Kijk op onze site voor het gehele menu Chillers Bezorg Bestelsite

– Bij gebruik van het terras en cafe dient u te registreren dit kunt u gemakklijk thuis doen op de dag van