Reviews

Alle reviews die geplaatst zijn vind je hieronder.

"Diner"

Het eten was heerlijk bereid, goede service, vriendelijke bediening. Echt altijd een feestje om hier te mogen eten.
Myrna  |  23 november 2022

"Met een groep dineren"

Gisteravond hebben wij een leuke avond gehad en iedereen was te spreken over het eten. Verschillende mensen waren nog nooit bij Chillers geweest maar iedereen was vol lof. Bedankt .
De Vet  |  16 november 2022

"Dineren"

Het eten was uitstekend. Zeer vriendelijke bediening. Dit alles geeft aanleiding om vaker te komen. Veel succes.
Nel van de Nadort  |  16 november 2022

"Review"

Wij hebben hier afgelopen zaterdag heerlijk gegeten. Gezellige en vriendelijke bediening.
Ria de Vries  |  8 november 2022

"Heerlijk gegeten"

Vanuit Lelystad komen wij speciaal voor de vegan menu kaart. Deze is zo uitgebreid! Wij hebben wederom heerlijk gegeten en een gezellige avond bij Chillers gehad. Dank, Chillers!
Quirina  |  7 november 2022

"Heerlijk gegeten"

Wij hebben heerlijk gegeten en de sfeer was erg gezellig zeker voor herhaling vatbaar
Johan de Vries  |  2 november 2022

"Ongelooflijk tof vegan menu en heerlijk eten"

Afgelopen zaterdag ben ik met mijn vriend bij jullie wezen eten. Ik had een VVV-dinerbon gekregen van mijn werk. Bij het uitzoeken van een restaurant, werd ik meteen enthousiast van jullie vegan menu. Wat staan daar toffe gerechten op! Voor elk wat wils. Wil je gerechten die je aan je carnivore tijd doen denken? Dat kan! Liever meer groente? Neem dan een curry bijvoorbeeld. Wij begonnen met 3 voorafjes. Nacho's, satéballetjes en rendang. De nacho's en sateballetjes vonden wij erg lekker! Jullie satésaus is echt zoals een satésaus hoort te zijn! De rendang was lekker, maar niet onze favoriet. Als hoofdgerecht hadden wij de steak en de vegan stoverij. Beide echt heel erg lekker! En dan de kers op de taart...Churros als toetje. Ik als half-Spaanse ben erg onder de indruk. Ze zijn crispy van buiten en lekker zacht van binnen. De chocoladesaus is ook erg goed! Niet te puur/bitter van smaak. Wij komen zeker nog eens bij jullie terug!
Yvonne  |  2 november 2022

"Etentje met mijn kinderen schoonkinderen kleinkinderen"

Zeer welkom gevoel! Heerlijk eten! Gezellige sfeer! Wel rumoerig en wat donker, maar dat hoort ook bij de Chillerssfeer!
Joke Koning  |  28 oktober 2022

"Heerlijk gegeten"

Met een paar collega's heerlijk gegeten. Van voorgerecht tot dessert een aanrader.
simon van Zandvoort  |  23 oktober 2022

"Gezellig avondje uit"

Gezellig avondje uit met excellent eten.
M van Iperen  |  23 oktober 2022

"diner"

Heerlijk gegeten vriendelijke bediening
Albert  |  19 oktober 2022

"Heerlijk gegeten"

We hebben echt heerlijk gegeten. De bediening was ook top. De wachttijden waren precies goed en het eten was geweldig. Ik had vooraf de geitenkaas en die was ronduit subliem. Wij komen zeker terug.
Elize  |  5 oktober 2022

"Eten"

Een mooie menukaart! Keus genoeg. Mooi opgemaakte borden. En vooral heerlijk gegeten in een sfeervol restaurant. We komen zeker snel terug.
Janny Bode  |  5 oktober 2022

"Gezellige avond"

Afgelopen zaterdagavond heerlijk gegeten. Ik ga er geen groot verhaal van maken maar het was super geregeld Goed eten en drinken, vriendelijke mensen en een gezellige sfeer. We komen vast nog eens.
Mario de Jonge  |  4 oktober 2022

"Diner"

Zaterdag 24 september heerlijk gegeten. Gezellige sfeer. Top bediening. Mooie kaart. Volop reden om terug te komen
Jannet  |  4 oktober 2022

"Jan Willem"

Heerlijk gegeten ondanks dat het hoofdgerecht later kwam dan gepland. Het personeel gaf keurig aan dat het druk was en dat het hoofdgerecht langer duurde.
Diner  |  24 september 2022

"Ervaring"

Het was weer een prima avond bij jullie. Het eten was super en absoluut genoeg! tot een volgende keer!!
Winters  |  19 september 2022

"Heerlijk"

Een aanbeveling.  Tot de volgende keer.
Judith buitenman  |  15 september 2022

"Diner"

Heerlijk gegeten, vriendelijke vlotte beginning en sfeervolle inrichting. Echt een aanrader!
Nicole  |  14 september 2022

"Heerlijk gegeten!"

Op vrijdagavond gegeten bij Chillers. In de serre aan een hoge tafel gereserveerd. Tom Kha Kai soep vooraf. Super! Veel verse groente en beetje spicy. Daarna de Black Angus met een saus van blauwader kaas ( apart geserveerd ). Supermals vlees. Als nagerecht aardbeien cheesecake ijs. Heerlijk fris en niet te zoet. Bediening ook dik in orde. We hebben erg lekker gegeten en gezellig gezeten. Het is altijd goed, vers eten en prima bediening. Buiten ook een leuk terras waar je kan eten of gezellig van een drankje kan genieten. Zeker een aanrader!
Ellis  |  7 september 2022