Reviews

Alle reviews die geplaatst zijn vind je hieronder.

"Heerlijk gegeten"

We hebben weer genoten! Het eten was perfect zoals gewoonlijk bij Chillers. En niet onbelangrijk, altijd supervriendelijke bediening!
Martin  |  22 mei 2022

"Genoten"

Tijdens ons weekendje weg hier voor vrijdagavond gereserveerd. Ontvangst prima, eten heerlijk, bediening geweldig. Daardoor voor zaterdagavond weer gereserveerd. En wederom heerlijk gegeten. Ondanks de drukte goed bediend en alles lekker op rustig tempo geserveerd. Als we uit Zuid-Limburg weer in deze richting komen zullen we zeker weer een avondje aankomen. Ga zo door šŸ˜‰šŸ‘
Erik Broeken  |  14 mei 2022

"Etentjes 4 mei"

Het eten was weer uitstekend. Het personeel erg vriendelijk. echt een top restaurant
Gerdina de Boer-Werkman  |  14 mei 2022

"Uit eten met moederdag"

Vriendelijk ontvangen en zeker een vriendelijke bediening De kaart is uitgebreid genoeg, vele keuzes. Heerlijk op het terras gezeten. Prachtige locatie
Yvonne  |  12 mei 2022

"Eten"

Weer als vanouds heerlijk gegeten komen zeker weer eten šŸ‘
Roger Mahn  |  11 mei 2022

"Uit eten bij Chillers"

Was uitstekend, heel erg vriendelijk personeel. Voor herhaling vatbaar! Wel wat lawaaierig ;-)
Piet en Margriet Dijkstra  |  10 mei 2022

"Heerlijk gegeten"

wederom heerlijk gegeten bij Chillers. Ook de Vegan kaart is top. Bediening vlot vrolijk en gastvrij. Aanrader!
Vera hoekman  |  10 mei 2022

"Voor herhaling vatbaar"

Het eten was goed een voor herhaling vatbaar
van de Kemp  |  5 mei 2022

"Diner"

Personeel was heel erg vriendelijk en eten heel erg lekker ga zo door!
Weronika Izbinska  |  5 mei 2022

"Voor herhaling vatbaar"

Heerlijk gegeten! Zelfs een aparte vegetarische kaart! !! Vriendelijk personeel! Ā Voor herhaling vatbaar.
Saskia  |  2 mei 2022

"Heerlijk gegeten"

Wat hebben we heerlijk gegeten in een altijd gezellige omgeving.
Johan Timmermans  |  30 april 2022

"Lekker gegeten!"

Leuke zaak met hele aardige bediening. We hebben er lekker gegeten. Het was zo goed dat we er twee dagen na elkaar gedineerd hebben. De tweede dag (vrijdag) hebben we wel lang moeten wachten maar de zaak zat dan ook helemaal vol. Wij komen zeker nog terug als we in de buurt zijn.
Maurice  |  30 april 2022

"Gezellig uit eten"

Wij hebben lekker gegeten bij Chillers. Je kunt er leuk zitten en de bediening is top!
Susan Jonker  |  30 april 2022

"Diner 11 personen"

Wij hebben heerlijk gegeten. Van tevoren opgegeven wat Ā men wilde eten ,de bediening en vlotheid van serveren was keurig geregeld.
Herder  |  21 april 2022

"Diner"

Ontzettend lekker gegeten,fijne vrolijke bediening, redelijke prijzen. Aanrader!
Hoogland  |  8 april 2022

"Super avondje"

Super avondje, verzorgt door een heel vriendelijk team, met heel lekker eten.
T Winters  |  1 april 2022

"Restaurant bezoek"

Wij waren met 7 personen waarvan 3 veganistisch. Zowel voor- als hoofdgerecht voor alle personen geweldig lekker. Voor veganisten keuze uit 6 gerechten! Zijn ook zeer gastvrij ontvangen en ook van tafel wisselen was geen probleem. Veel keuze in speciale biertjes, ook alcoholvrij. Een sublieme ervaring!
Valkenburg  |  17 maart 2022

"Review"

Prima verzorgt, eten smaakte prima. Leuke sfeer en goede service.
Eric Graaf  |  17 maart 2022

"Allergieƫn"

Afgelopen weekend hebben mijn vriendin en ik gegeten bij Chillers. Mijn vriendin heeft een aantal allergieƫn voor wat betreft bepaalde ingrediƫnten en ze kreeg een uitgebreide uitleg per gerecht wat de mogelijkheden waren. Uit eten is soms een uitdaging echter nu was het een zeer prettige ervaring omdat er goed werd meegedacht. Het eten was heerlijk en de cocktails waren top. Wij komen zeer terug voor wederom een fijne ervaring en goede service.
George  |  16 maart 2022

"Super gezellig"

Zoals altijd.. heel lekker en super gezellig Ā ! Wel jammer dat jullie geen paling op menu hebben staan. En grote friet ( vlaamse ) zou ook niet verkeerd zijn.
Vos  |  9 maart 2022