Reviews

Alle reviews die geplaatst zijn vind je hieronder.

"Heerlijk genieten"

We hebben wederom zeer lekker gegeten fijn op het terras aan waterkant Spareribs met verse friet geitenkaas salade en Nacho en nog veel meer ik zou zeggen ga zelf proeven en wordt verrast alles super vers en heerlijk.
w Bakker  |  10 augustus 2022

"Heerlijk gegeten!"

Eten was heerlijk, alle maaltijden ruim voldoende qua hoeveelheid, vriendelijke bediening, alles naar wens! Heerlijk gegeten!
Antoinette  |  4 augustus 2022

"Review"

Heerlijk eten en leuke bediening. Chillers bedankt!
Els Haartsen  |  1 augustus 2022

"Heerlijk avondje"

Het was weer een prima avondje . We hebben heerlijk gegeten. Bediening was uitstekend . We komen zeker gauw nog een keertje eten
Lea  |  13 juli 2022

"Heerlijk gegeten"

We hebben met zijn vieren heerlijk gegeten en een gezellige avond gehad. Vriendelijk personeel en fijne sfeer. Zeker een aanrader en wij komen graag nog eens terug.
Erica vd Broek  |  13 juli 2022

"Diner afgelopen zondag"

Het was een gezellige avond met mijn familie in jullie eetcafé, we hebben heerlijk gegeten. Door de drukte duurde het tussen de gerechten wel wat lang, niet echt een probleem gelukkig 😊
Anneke Wiersma  |  13 juli 2022

"diner"

Afgelopen zondag heerlijk gegeten, mooie gerechten en een top bediening
Maureen  |  23 juni 2022

"Zaterdag 18-6"

Eten was goed, bediening vnml Judith en Alex super. 3 gangen gehad de dim Sun was erg goed, ook de Thai soep viel goed in de smaak. De bavette zag er goed uit en was mals ook de black Angus smaakte goed had iets rozer mogen zijn. De biefstukpuntjes waren ook super mals.ook de Spaanse stoof schotel viel goed in de smaak. Het dessert de spekkoek met pistache ijs was goed. Al met al een geslaagde avond.
Ferdinand Apeldoorn  |  22 juni 2022

"Lekker gegeten"

Wij hebben heerlijk gegeten. En zijn zeer tevreden over de medewerkers . Heel aardig en vriendelijk.
Annie den Uijl  |  13 juni 2022

"Overheerlijk gegeten"

We komen al een wel wat jaren eten bij jullie, en we zien dat de kwaliteit enorm vooruit is gegaan. De menukaart is divers en het eten goed van kwaliteit en ook mooi opgediend. Vriendelijk en gezellig personeel maken het avondje uit eten compleet. Ook veel soorten speciaal bier van de tap worden erg gewaardeerd.
Ilse Kapitein  |  9 juni 2022

"Zo hoort het"

Fijne ambiance, je voelt je er welkom en gast. De kok bakt echt heerlijke biefstukken, de bediening is gezellig en heeft nog aandacht voor de gast, met kennis van zaken. Er is een ruime bierkaart en er staan 9 bieren onder de tap. Het terras is direct aan het water. Kortom ik kom er graag.
Petra  |  9 juni 2022

"Diner"

Erg gastvriendelijk ontvangen. Wij zaten aan een tafel met veel geluid. Maar het was geen probleem om ergens te mogen gaan zitten. Bediening is vriendelijk en bediening kent ook menu kaart goed. Een geweldige aparte vegan menu lijst. En heerlijk gegeten. Af en toe even vragen of het smaakt en of er nog iets te drinken gebracht moest worden, maar zeker niet opdringerig. Al met alle een aanrader.
Petra  |  8 juni 2022

"Heerlijk gegeten"

Gezellig restaurant en heerlijk gegeten. Hoewel de kaart al voldoende mogelijkheden bood, hebben we gekozen voor asperges met zalm/biefstuk buiten de kaart! Ook het dessert was erg lekker! Ook het personeel is zeer vriendelijk. Tot de volgende keer!
Remco de Lijster  |  2 juni 2022

"Diner"

We hebben heerlijk gegeten en de bediening was heel goed en gezellig. We komen zeker weten terug.
Jacquelien  |  29 mei 2022

"Heerlijk gegeten"

We hebben weer genoten! Het eten was perfect zoals gewoonlijk bij Chillers. En niet onbelangrijk, altijd supervriendelijke bediening!
Martin  |  22 mei 2022

"Genoten"

Tijdens ons weekendje weg hier voor vrijdagavond gereserveerd. Ontvangst prima, eten heerlijk, bediening geweldig. Daardoor voor zaterdagavond weer gereserveerd. En wederom heerlijk gegeten. Ondanks de drukte goed bediend en alles lekker op rustig tempo geserveerd. Als we uit Zuid-Limburg weer in deze richting komen zullen we zeker weer een avondje aankomen. Ga zo door 😉👍
Erik Broeken  |  14 mei 2022

"Etentjes 4 mei"

Het eten was weer uitstekend. Het personeel erg vriendelijk. echt een top restaurant
Gerdina de Boer-Werkman  |  14 mei 2022

"Uit eten met moederdag"

Vriendelijk ontvangen en zeker een vriendelijke bediening De kaart is uitgebreid genoeg, vele keuzes. Heerlijk op het terras gezeten. Prachtige locatie
Yvonne  |  12 mei 2022

"Eten"

Weer als vanouds heerlijk gegeten komen zeker weer eten 👍
Roger Mahn  |  11 mei 2022

"Uit eten bij Chillers"

Was uitstekend, heel erg vriendelijk personeel. Voor herhaling vatbaar! Wel wat lawaaierig ;-)
Piet en Margriet Dijkstra  |  10 mei 2022