Reviews

Alle reviews die geplaatst zijn vind je hieronder.

"Jan Willem"

Heerlijk gegeten ondanks dat het hoofdgerecht later kwam dan gepland. Het personeel gaf keurig aan dat het druk was en dat het hoofdgerecht langer duurde.
Diner  |  24 september 2022

"Ervaring"

Het was weer een prima avond bij jullie. Het eten was super en absoluut genoeg! tot een volgende keer!!
Winters  |  19 september 2022

"Heerlijk"

Een aanbeveling.  Tot de volgende keer.
Judith buitenman  |  15 september 2022

"Diner"

Heerlijk gegeten, vriendelijke vlotte beginning en sfeervolle inrichting. Echt een aanrader!
Nicole  |  14 september 2022

"Heerlijk gegeten!"

Op vrijdagavond gegeten bij Chillers. In de serre aan een hoge tafel gereserveerd. Tom Kha Kai soep vooraf. Super! Veel verse groente en beetje spicy. Daarna de Black Angus met een saus van blauwader kaas ( apart geserveerd ). Supermals vlees. Als nagerecht aardbeien cheesecake ijs. Heerlijk fris en niet te zoet. Bediening ook dik in orde. We hebben erg lekker gegeten en gezellig gezeten. Het is altijd goed, vers eten en prima bediening. Buiten ook een leuk terras waar je kan eten of gezellig van een drankje kan genieten. Zeker een aanrader!
Ellis  |  7 september 2022

"Heerlijk gegeten"

Heerlijk gegeten met onze oma van bijna 92 na een bezoekje aan Schokland. Super dat er ook een Vegan kaart is! En hele goeie service!
Heijnen Kuin  |  25 augustus 2022

"Beoordeling uit eten."

We hebben afgelopen zondag ter afsluiting van onze vakantie bij Chillers gegeten. De kaart heeft voor ons voldoende keus. Het eten was heerlijk en de bediening is super, ze hebben duidelijk plezier in hun werk. Regelmatig wordt gevraagd of alles naar wens is en of ze nog iets kunnen brengen. Wij komen zeker terug en vinden Chillers een aanrader.👍
Jannie Lips  |  17 augustus 2022

"Onwijs lekker gegeten"

Wij zijn speciaal voor de vegan menukaart richting Emmeloord gereden. De menukaart was boven verwachting! Wij zijn de avond binnen begonnen en hebben allebei een lekker voor- en hoofdgerecht genuttigd. Naarmate het toetje vorderde, zijn we buiten aan het water gaan zitten. Het voelde even alsof we op vakantie waren. De bediening was ontzettend vriendelijk en wisten veel te vertellen over de gerechten op de menukaart. Al met al een fijne beleving!
Quirina  |  16 augustus 2022

"Heerlijk genieten"

We hebben wederom zeer lekker gegeten fijn op het terras aan waterkant Spareribs met verse friet geitenkaas salade en Nacho en nog veel meer ik zou zeggen ga zelf proeven en wordt verrast alles super vers en heerlijk.
w Bakker  |  10 augustus 2022

"Heerlijk gegeten!"

Eten was heerlijk, alle maaltijden ruim voldoende qua hoeveelheid, vriendelijke bediening, alles naar wens! Heerlijk gegeten!
Antoinette  |  4 augustus 2022

"Review"

Heerlijk eten en leuke bediening. Chillers bedankt!
Els Haartsen  |  1 augustus 2022

"Heerlijk avondje"

Het was weer een prima avondje . We hebben heerlijk gegeten. Bediening was uitstekend . We komen zeker gauw nog een keertje eten
Lea  |  13 juli 2022

"Heerlijk gegeten"

We hebben met zijn vieren heerlijk gegeten en een gezellige avond gehad. Vriendelijk personeel en fijne sfeer. Zeker een aanrader en wij komen graag nog eens terug.
Erica vd Broek  |  13 juli 2022

"Diner afgelopen zondag"

Het was een gezellige avond met mijn familie in jullie eetcafé, we hebben heerlijk gegeten. Door de drukte duurde het tussen de gerechten wel wat lang, niet echt een probleem gelukkig 😊
Anneke Wiersma  |  13 juli 2022

"diner"

Afgelopen zondag heerlijk gegeten, mooie gerechten en een top bediening
Maureen  |  23 juni 2022

"Zaterdag 18-6"

Eten was goed, bediening vnml Judith en Alex super. 3 gangen gehad de dim Sun was erg goed, ook de Thai soep viel goed in de smaak. De bavette zag er goed uit en was mals ook de black Angus smaakte goed had iets rozer mogen zijn. De biefstukpuntjes waren ook super mals.ook de Spaanse stoof schotel viel goed in de smaak. Het dessert de spekkoek met pistache ijs was goed. Al met al een geslaagde avond.
Ferdinand Apeldoorn  |  22 juni 2022

"Lekker gegeten"

Wij hebben heerlijk gegeten. En zijn zeer tevreden over de medewerkers . Heel aardig en vriendelijk.
Annie den Uijl  |  13 juni 2022

"Overheerlijk gegeten"

We komen al een wel wat jaren eten bij jullie, en we zien dat de kwaliteit enorm vooruit is gegaan. De menukaart is divers en het eten goed van kwaliteit en ook mooi opgediend. Vriendelijk en gezellig personeel maken het avondje uit eten compleet. Ook veel soorten speciaal bier van de tap worden erg gewaardeerd.
Ilse Kapitein  |  9 juni 2022

"Zo hoort het"

Fijne ambiance, je voelt je er welkom en gast. De kok bakt echt heerlijke biefstukken, de bediening is gezellig en heeft nog aandacht voor de gast, met kennis van zaken. Er is een ruime bierkaart en er staan 9 bieren onder de tap. Het terras is direct aan het water. Kortom ik kom er graag.
Petra  |  9 juni 2022

"Diner"

Erg gastvriendelijk ontvangen. Wij zaten aan een tafel met veel geluid. Maar het was geen probleem om ergens te mogen gaan zitten. Bediening is vriendelijk en bediening kent ook menu kaart goed. Een geweldige aparte vegan menu lijst. En heerlijk gegeten. Af en toe even vragen of het smaakt en of er nog iets te drinken gebracht moest worden, maar zeker niet opdringerig. Al met alle een aanrader.
Petra  |  8 juni 2022