Voorgerechten
Saté Balletjes
Heerlijke vegan balletjes in een Indonesische satésaus met gebakken uitjes, sesamzaadjes en taugé.
Empanadilla roti masala
Kleine pasteitjes (4) met gemengde groenten, masala kerrie en een vleugje madame Jeanette.
Nachos
Vegetarische of vegan nachos uit de oven met tomaat, courgette, ui en (vegan) kaas
Salade Falafel
Deze heerlijke kruidige kikkererwten balletjes worden geserveerd met een pink garlic saus.
Vegan rendang
Dé Vegan versie van Rendang. Geroosterde gele biet op Indische wijze met o.a. kokosroom, sambal, kemirinoot, gember, sereh, kurkuma en limoenblad op een bao bun.
Chicken no chicken
Knapperige stukjes saté, taugé, sesam in een pindasaus
Champignons
Champignons roergebakken met verschillende groenten en een dakje van kaas
Carpaccio van oesterzwam
Vegan oesterzwam carpaccio is dun gesneden van oesterzwammen. Met een truffel mayonaise, verschillende sla soorten, rode biet salade, pittenmix en geraspte (vegan) kaas
Hoofdgerechten
(No)Fish & Chips
Twee plantaardige visfilets met een krokant laagje en remoulade saus met verse crunchy friet.
Chillers Truffel Burger
Het beste broodje hamburger maar dan plantaardig, het broodje is gemaakt van Turks brood met een heerlijke plantaardige burger, tomaat, knapperige uitjes & vegan truffel mayonaise.
Vegan steak
Deze veganistische biefstuk is 100% plantaardige, gemaakt van tarwe- en soja-eiwitten. De eerste ter wereld. De smaak, geur en bite zijn nauwelijks te onderscheiden van een echte biefstuk. Bij de vervaardiging van deze plantaardige biefstuk is het uiterlijk, de smaak en de textuur van een traditionele biefstuk zoveel mogelijk nagebootst. Heerlijk met roergebakken groenten.
Thaise curry
Gele curry met een vulling van verschillende groenten geserveerd met witte rijst
Taboulé & Dumpling
Romige bloemkool dumplings op taboulé bestaat uit een rijke mengeling van couscous met groenten, zwarte olijven en rozijnen een heerlijke kerriesaus.
Linzen pie
Een hartig taartje met een vulling van kruidige curry en linzen op aardappel-bonen salade.
Green döner kebab
De vleesvrije döner is gemaakt met authentieke kruiden en specerijen. De speciale soja grondstof zorgt ervoor dat de structuur van vlees herkenbaar is qua smaak. Het kent een laag vetgehalte en is rijk aan vezels. We serveren hem op een Hamburger broodje gemaakt van turks brooddeeg en vegan pink garlic saus.
Vegan Stoverij
Een heerlijke stoofpotje met tomatensaus, kikkererwten veel groenten met plantaardig stoofvlees.
Nagerechten
Sorbet ijs
Heerlijke fruitig en fris sorbetijs vraag gaande bediening welke smaak we vandaag hebben met soja slagroom.
Brownie
Heerlijk smeuïge brownie met een vleugje frisse sinaasappel. Deze brownie is zowel vegan als glutenvrij met soja slagroom.
Churros
Churros zijn zoete gekromde donuts, een traditioneel deeggerecht uit Spanje. De zoete tapas zijn gemaakt van gefrituurd tarwedeeg, en zijn bros van buiten en zacht van binnen met een warme chocolade saus en soja slagroom.
Ben & Jerry's Cookies on cookie dough
Zuivelvrij karamelijs met een koekjes swirl en koekjesdeeg met chocolate chip chunks & cacaofantasie met soja slagroom.
Vegan cappuccino
Cappuccino met verse sojamelk