Voorgerechten
Saté Balletjes
Heerlijke vegan balletjes in een Indonesische satésaus met gebakken uitjes, sesamzaadjes en taugé.
Maisribs
Heerlijke ribs maar dan van sappige mais, je eet deze maisribs van het “bot” we hebben de mais een crunchy wasabi – sesam korstje gegeven.
Ebi Fry
Ebi-Fry is een plantaardig gepaneerde diepvries “garnaal”. Het is niet van de echte te onderscheiden. met een vegan cocktail saus.
Crunchy Bao
Deze krokante bloemkool roosjes is een ultieme guilty free bite: Door het jasje van een reststroom van chips is deze roos extra crunchy. Geserveerd op een een bao bun met sriracha mayonaise, lente ui, taugé en groene kruiden crumble
Chicken no chicken
Knapperige stukjes saté, taugé, sesam in een pindasaus
Taco
Knapperige oesterzwam bites met five spices en cajun kruiden in een soft taco
Carpaccio van oesterzwam
Vegan oesterzwam carpaccio is dun gesneden van oesterzwammen. Met een truffel mayonaise, verschillende sla soorten, rode biet salade, pittenmix en geraspte (vegan) kaas
Hoofdgerechten
Pulled Mushroom
Langzaam op appelhout gerookte oesterzwammen. Na het roken ‘pullen’ we de paddestoelen om een heerlijke smokey pulled mushroom te krijgen we serveren hem met barbecue saus in een Naan brood.
Chillers Truffel Burger
Het beste broodje hamburger maar dan plantaardig, het broodje is gemaakt van brioche brood met een heerlijke plantaardige burger, tomaat, knapperige uitjes & vegan truffel mayonaise.
Rendang
Dé Vegan versie van Rendang. Geroosterde gele biet op Indische wijze met o.a. kokosroom, sambal, kemirinoot, gember, sereh,kurkuma en limoenblad, peultjes.
Geserveerd met rijst.
Thaise curry
Gele curry met een vulling van verschillende groenten geserveerd met witte rijst
Creamy Cauliflower & Spicy Tomato
Twee verschillende dumplings op spaghetti met vegan pesto. Een lekker romige dumpling vol met bloemkool en een licht pikante dumpling met bonen, paprika en tomaat.
Linzen pie
Een hartig taartje met een vulling van kruidige curry en linzen op aardappel-bonen salade.
Pisto Kebab
Spaans groentepotje met verschillende groenten met plantaardige kebab gemaakt van seitan. Met pink garlic saus
Vegan Stoverij
Een heerlijke stoofpotje met tomatensaus, kikkererwten veel groenten met plantaardig stoofvlees.
Nagerechten
Vegan joghurt bosvruchten ijs
Fris vegan ‘jogurt’ bosvruchten ijs. Op basis van soja jogurt.
Met aardbei, zwarte bessen en amandel crumble en soja slagroom.
Brownie
Heerlijk smeuïge brownie met een vleugje frisse sinaasappel. Deze brownie is zowel vegan als glutenvrij met soja slagroom.
Churros
Churros zijn zoete gekromde donuts, een traditioneel deeggerecht uit Spanje. De zoete tapas zijn gemaakt van gefrituurd tarwedeeg, en zijn bros van buiten en zacht van binnen met een warme chocolade saus en soja slagroom.
Chocolade ijs
Chocolade ijs op basis van cashewnoten, met stukjes hazelnoot, stukken vegan brownie en soja slagroom.
Apple Gyoza
Gyoza (Japans pasteitje) met een smaakvolle vulling van diverse soorten appel. Met (soja) slagroom en stroop