Voorgerechten
Thom Kai Soep
Thaise gebonden soep met, citroengras, gember, kokos en een beetje pit van rode peper. Geserveerd met taugé en koriander.
Ravioli pea en sjalot
De ravioli’s zijn vierkante pasta pakketjes gevuld met een heerlijke vulling van groene erwten en sjalotten. Met geroosterde kikkererwten, truffel mayonaise, pesto en kaas
Maisribs
Heerlijke ribs maar dan van sappige mais, je eet deze maisribs van het “bot” we hebben de mais een crunchy wasabi – sesam korstje gegeven.
Bao Falafel
Falafel balletjes (gemaakt van kikkererwten) in een stoombroodje met een gerookte vegan mayonaise.
Gebakken Champignons
Roergebakken champignons met paprika, ui en een dakje van kaas uit de oven. Met een gerookte vegan mayonaise.
Gyoza groenten
Gyoza is een Japanse snack. Het is een hartige dumpling, gevuld met gesneden groenten, en verrijkt met Japanse smaakmakers. Met een pipetje sojasaus en wasabi crumble.
Carpaccio van Knolselderij
Carpaccio van gegaarde knolselderij gemarineerd in Marrokaanse kruiden. Met rode bietensalade, walnoten moerbeibessen, vegan truffelmayonaise, pittenmix, tomaatjes en vegan kaas.
Hoofdgerechten
Vega Steak
Een plantaardige steak heerlijk mals. Van plantaardige eiwitten in combinatie met natuurlijke vetten en smaken zorgen dat deze plantaardige medaillon de textuur, veelzijdigheid en de rijke smaakervaring van vlees echt raakt. Met een warme aardappelsalade en een smokey BBQ saus
Pulled Mushroom Taco
Langzaam op appelhout gerookte oesterzwammen. Na het roken ‘pullen’ we de paddestoelen om een heerlijke smokey pulled mushroom te krijgen. We serveren de mushrooms met een krokante taco om zelf te vullen
Rendang
Dé Vegan versie van Rendang. Geroosterde gele biet op Indische wijze met o.a. kokosroom, sambal, kemirinoot, gember, sereh,kurkuma en limoenblad, peultjes.
Geserveerd met rijst.
Jack Fruit curry
Jack fruit in een gele curry met een vulling van verschillende groenten geserveerd met witte rijst.
Wist je dat jackfruit een ideale vleesvervanger is? Het is dé vega-sensatie uit Azië vanwege de heerlijk meat-like & juicy structuur
Pita Doner Kebab
Plantaardige vegan doner kebab gemaakt van plantaardige seitan roergebakken met groenten en geserveerd in een pita broodje met garlic saus.
Linzen pie
Een hartig taartje met een vulling van kruidige curry en linzen op aardappel-bonen salade.
Nagerechten
Vegan Dame Blanche
Vegan vanille ijs, warme chocolade saus en soja slagroom.
Vegan joghurt bosvruchten ijs
Fris vegan ‘jogurt’ bosvruchten ijs. Op basis van soja jogurt.
Met aardbei, zwarte bessen en amandel crumble en soja slagroom.
Churros
Churros zijn zoete gekromde donuts, een traditioneel deeggerecht uit Spanje. De zoete tapas zijn gemaakt van gefrituurd tarwedeeg, en zijn bros van buiten en zacht van binnen met een warme chocolade saus en soja slagroom.
Chocolade ijs
Chocolade ijs op basis van cashewnoten, met stukjes hazelnoot, stukken vegan brownie en soja slagroom.